Bloggpaus

Ibland blir jag riktigt sugen på att blogga men det är inte så ofta, så jag tar en liten bloggpaus så länge. Vi får se när jag börjar blogga igen! Kanske när jag kommer hem från Malta, vi får se:) Ni får ha det bra så länge♥

Ingen rubrik

Nu tänker jag berätta om igårkväll. Runt 8 åkte jag och Lina till heron där vi gick runt lite, köpte mat och kolla på Scream 4 som inte alls var så bra.. Menmen vi tog bussen hem 5 i 12 och på busshållplatsen träffa vi några som inte direkt vi ville träffa, eller jag iaf. Nej men när jag kom hem var jag helt död så orkade inte blogga. Men hade det underbart igår!
På morgonen snacka jag med Wiki på skype sen så snacka jag lite med mamma och åt frukost. Runt 3 åkte vi till Skäran och shoppa, köpte lite saker + en fin handbagage väska till Malta.
Här får ni bilder på det jag köpte♥

Väskan- 399:- accent

Topp- 59:- Gina tricot

Shorts- 99:- Big Bok

Örhänge- 79:- Big Bok och 49:- Gina tricot

Klänning- 149:- H&M

underbar kväll!

Hade det jävligt mysigt, mer om det imorgon, Godnatt!♥

Bio nästa!

Ska rulla ner till bussen snart, ska på bio med Lina så vi hörs när jag kommer hem! Pusss♥

Facelook

Enkel outfit

Natti!

Ska krypa ner under täcket occh dejta kudden just nu! Hörs imorgon♥

Saknar..

Svar på tal..

Anonym om Svar på tal..:
alla vet att det är 'L' du menar så det är inte så jävla hemligt vettu ;)

Svar: synd att du inte vill säga vad du heter menmen, det är inte "L" jag menar, haha nej det är slut mellan oss sen länge länge sen och båda har gått vidare. Jag och Linus har bestämt att bara vara vänner och visst jag kan erkänna att jag har lite känslor kvar men det är inget jag vill gå tillbaka till just nu. Hoppas du är nöjd med svaren!

Gym..

Har handlat med mami, hitta världens snyggaste bikini men så fanns det inte nederdel.. Så typiskt"/ Men iaf så köpte jag lite gott, sen fick jag skjuts till gymmet, kort pass var det pga att jag har träningsvärk och vet inte direkt varför.. Har ju inte gjort något specielt dem sista tiden.. Nejnej men ska ladda ner harry potter nu och medan jag väntar nörda cs, haha hörs♥

Svar på tal..

Anonym om Fredag!:
vem är det du menar på dina rubriker hela tiden? säg bara vad han börjar på för bokstav? :) nyfiken hihi

Svar: Skriv ditt namn nästa gång, och nej jag tänker inte avslöja vem det är, inte än iaf :)

Fredag!

Fyfan vad skönt, slippa vakna på morgonen och känna ångest att det är skola idag.. Haha nej men jag skulle egentligen träffa Jonte men det blir inte så eftersom jag hinner inte så ska åka med mamma och handla, senare gymma och bli snygg!
I helgen vet jag inte vad som händer.. Har Lust att bara ta det lugnt hemma med familjen, men vi får se hur det blir :)
Måste skicka två arbete till mina lärare snart som jag inte ens är klar med.. hehe"/ Så ska nog börja jobba lite nudå!
Pussss♥

En söt bild på mig och Jonte för några månader sen:)

Ge mig tips..

Hur kan man skaffa fram 1400kr snabbt? Behöver det på lördag och jag är helt pank..
Iaf så var på rätt så dålig humör idag, så gick runt sur och irriterad i skolan men senare blev det bättre. Så jag sluta halv 3, egentligen skulle vi skula 14.40 men de skulle åka och simma så jag åkte hem ist. Just nu väntar jag tills pappa kommer så ska vi åka och handla, senare betala min språkresa och gnälla så jag får pengarna:) Hörs sen♥

Jag dööööör!

Har ni sett? Modekungen säljer tröjor med Lil Wayne på! Gissa om jag ska köpa en..




Bloggar om idag senare, puss

Träna

Nu blir det att träna och bli snygg! Hörs när jag kommer hem♥

Nu blir jag riktigt sur..

Varför kollar man ens hur vädret kommer vara imorgon om man ändå blir besviken på det..?
Har precis ätit sjukt goda mackor med mami och storebror. Sjukt gott! Så ska bara sätta på någon film och försöka sova till den, är sjukt trött och det blir att vakna tidigt imorgon!
På lördag blir det grönan och guldkort! Någon mer som tänker köpa det? Tänkte skita i det från början men nu bestämde jag ändå att köpa det så det blir inget mer än grönan på lördag!♥

lång dag..

Kom hem från skolan runt 5 och satte mig framför tv direkt! Haha, idag var det fortsättningen på en film jag ville se och den var 2timmar så jag kolla klart på den.. Verkligen värt att kolla!
Jag är så besviken på vädret nu.. Liksom, snö i maj? Lite överdrivet måste jag säga.. Och så regnar det hela dagen.. Kul! not-.-
Imorgon är det onsdag och jag hatar onsdagar.. Lektioner med en och samma lärare, hur kul är inte det? Nejnej men nu klagar jag för mycket.
Imorgon ska jag gymma och plugga som in i helvete, egentligen borde jag göra det idag men eftersom jag har omprov imorgon så tänkte jag plugga till det ist. Önska mig lycka till med att klara det
Men ska kolla lite bloggar och facebook nu. Vi hörs sen♥

Allt på en gång..

Allt är huller om bulle just nu, mitt liv, skolan allting! Ni ska bara veta hur jobbigt det är..
Men jag klarar mig så bra jag bara kan. Just nu så har jag massor med plugg, gamla prov som inte är gjorda och massa arbete som ska in den här vecka, ingen snacka om att gå ut nej. Menmen snart måste jag börja plugga lite SO och Engelska, senare ska jag kanske börja med HK men det vet jag inte om jag orkar..
Jaja nu är det dags att hämta böckerna och plugga på! puss♥

Bli min igen..


Ångggest

Måndag imorgon.. Har största ångest för jag orkar verkligen inte:(
Tänkte lägga upp en bild på hur resultatet blev när jag tog hål i örat men kameran dog så det blir inget idag"/
Men nu ska jag kolla på Big Brother där alla är nominerade, spännande och se vem åker ut, hoppas iaf på att Martin stannar kvar! Vem tror ni åker?
Natti♥

uppdatering..

Valborg igår, haha rätt så lyckad kväll! Kom hem med Kamila runt 12 och så somna vi nästan direkt.. Eller åt lite innan och så. Iaf så åkte jag till Madde runt 5 igår där åt vi jättegod middag och fixa till oss lite. Runt 7 åkte vi till Vårby där vi skulle kolla på brasan men alla frös som fan förutom madde så det blev ingen brasa.. Jag, Kamila och Leo åkte hem till Kamila där Kamila hämta sina grejer eftersom hon skulle sova hos mig. Vi tog bussen från bredäng till Älvsjö och åkte till Tumba till donken och åt. Tåget kom efter en halv timma så vi fick sitta i Tumba i 30min typ.. Trötta och helt döda..
Idag när vi vakna och Kamila åkte hem har jag hjälp mamma lite och kollat på tv. Sen åkte jag till gymmet och gymma i en timma. Så nu är jag hemma och ska snart äta något för är jääävligt hungrig!
Här får ni en liten bildbomb från dem senaste dagarna:)

Jag och Jessica i fredags :)

RSS 2.0