Hemma hos lina:)

Skulle blogga efter skolan men hade inte tillgång till datorn så kunde inte..
Iaf så efterskolan åkte jag hem, fixa mig, städa och åkte till Huddinge för att möta lina:) vi gick runt i Huddinge centrum lite och sen tog jag hål i örat(där uppe) och efter det så gick vi till Coop för att köpa massa gott och åkte till flottsbro. Där grilla vi lite och snacka maaaassor tills klockan var 11. När vi skulle gå hem frös vi som fan och vågade inte gå genom skogen så vi ringde taxi som lurade oss men jaja..
Just nu ska jag vänta tills Lina vaknar(som alltid) och senare ska vi nog hem till mig:) Idag är det Valborg och vi har lite planer så ni får veta sen vad vi gjorde! Pusss♥

Hellre ledsen med dig, än glad utan dig♥

Mobilblogg

Sitter i skolan och har no.. Slutar om några minuter och senare är detmatte.. Efter skolan ska jag nog bara gymma och ta det lugnt hemma eftersom jag fortfarande inte kom på vad ja ska göra, men vi hörs sen:) puuuus

bb-Martin



Jag dööör för honom..

shake that

Råka somna medan jag plugga, duktigt.. Haha nej men ska snart ta en lång bad och tänka vad som kommer hända imorgon, har ingen aning fan.. Iaf så har jag fixat kläder till imorgon och ska plugga lite till senare.. Engelska, jag hatar den och den hatar mig haha nej men nu är jag rastlös.. Hörs♥

Tonight I will love love you tonight
Give me everything tonight
For all we know we might not get tomorrow
Let’s do it tonight
..

Shooting star

En låt som påminner mig riktigt mycket om sommaren..

Kom precis hem från skolan, så trött som jag var idag har nog ingen varit än.. Trodde verkligen jag skulle somna när som helst, stående, sittande spelar ingen roll! Men så passera dagen rätt så fort och vi hade idrott sist så orientera vi.. Kul? nja inte riktigt

Just nu så väntar jag tills pappa kommer hem så vi kan åkte och handla.. Är vrålhungrig och har massa plugg så ska nog ta hand om det så länge jag väntar på pappa. Hörs sen♥


Natti Natti

Säger det redan nu eftersom kommer inte orka blogga något mer senare.. Ska snart kolla klart på Harry Potter och senare duscha:) Blir en myskväll med mig själv och mobilen..
Godnatt! Hörs imorgon♥

Malta!

Vet ni? Jag längtar stort efter att få åka dit.. Fick ett brev hem idag med massa information om resan som gör att jag är ännu mer taggad! Let time pass quickly..
Iaf så kom jag från skolan för ungefär en timma sen, skulle egentligen gymma idag men det blev aldrig av så det får vänta tills imorgon ist:) I skolan var det ganska skönt, första dagen efter lovet gick fort och med bra humor så vad behöver man mer? Ska snart äta middag och senare bara sätta mig framför tv och göra mig tjock med det nyttiga mami köpte.. Så vi hörs senare, pusss♥


You make my day..

Förlåt för jag inte hade bloggat men jag orkade inte faktiskt..
Iaf så var jag aldrig i skolan idag, hade tandläkare och ska tillbaka dit snart igen, ajj.. Menmen så jag var hemma runt 12 och fixa min design :) Senare kom mammsen och gjorde middag.
Efter vi har ätit middag åkte jag och pappa och köpte lite grejer. Men imorgon blir det skola så måste vakna rätt tidigt.. Jag hatar det men man måste ju.
Jaja vi hörs sen♥

Ny design!

Visst är den snygg?!
Bloggar mer efter jag har ätit middag♥

Sjukt dålig uppdatering..

Oj! Nej men nu ska jag skärpa mig:) Imorgon är det slut på påsklovet men inte för mig direkt, börjar skolan på onsdag eftersom jag har tandläkare imorgon och det känns sjukt jävla nice!
Iaf så har det hänt massor under lovet, både positiva och negativa saker menmen man ska njuta av det ändå;)
Igår så var det as skön väder så jag och Kamila satte oss i Gamla Stan vid vattnet men ben&jerrys, kebabrulle och apelsinjuice och prata massor, underbart. Senare när jag kom hem hade vi gäster så jag var lite social mot de och åt massa gott, tror jag gick upp typ 100kg under påsken "/
Och idag händer det inte så mycket, ska ta det lugnt framför datan bara. Kamila och Leo skulle komma hit men tydligen blev det lite strull så ja, de kunde inte.
Vi hörs senare♥

 


Känslorna består


Natti

Ska lägga mig nu och messa med några. Är sjukt trött men kommer ändå inte somna så vad spelar det för roll om jag lägger mig eller inte? Nejnej nu kommer onödiga saker upp så hörs imorgon.
Godnatt!

egoist, ja visst

Up in the sky with you..


Så fin

Godmorgon, vakna runt 10, duscha och åkte till Tumba där jag shoppa med mammsen och sedan handla vi lite mat och sånt:)
Idag händer det inte så mycket, ska bara städa hemma och sen gymma så blir ingen utgång eller något idag.
Men nu ska jag städa, hörs sen♥

söta ballerinor 249:-

sandaler 299:-

du är det vackraste gud skapat, du är äkta inte som alla andra. om jag fick så skulle jag ha dig här hos mig just nu bara du o jag ♥

Det blir nog sista inlägget för idag, har snackat lur med Sargis i över två timmar men det behövdes, länge sen var det faktiskt..
Iaf så ska gå och göra oboy,ta något att äta, lägga mig och sätta på bb eller någon film:) Vi får se vad det blir.
Men vi hörs imorgon, sov gott♥

Fastnar i huvudet..


Igår kväll.

Så kallad misslyckat men ändå så hade vi roligt:)
Sov hos lina i onsdags och vi gick till gömmarn på kvällen, satt under filten, rökte vp och prata massor:) när vi kom hem tänkte vi ha Star Wars maraton men det blev inte direkt så för båda somnade på första filmen haha..
Men men vi vakna runt 12 och åt frukost, sedan fixa vi oss och åkte hem till mig. Där vi fixa oss lite till och åkte till skogås och möte Jonte. Jag, Jonte och Lina gick till robin och tvinga han gå ut med oss så gick vi alla till centrum för att köpa lite saker sen åkte vi till någon sjö och grilla lite där, efter en stund kom Alex och vi tänkte tända brasa men det var inte direkt så haha..
Senare kom Sarah och Marilyn med några så vi satt lite där och runt 11 promenera vi till skogås där jag och Lina tog bussen hem. Var helt död när jag kom hem så somna typ direkt:)
Men idag händer det inte så mycket eftersom vi ska börja fira påsk så kommer bara vara hemma.
Vi hörs sen♥

Official Girl


Påsklov..

Det är påsklov nu och jag hinner inte uppdatera så mycket eftersom jag aldrig är hemma, och när jag nu är hemma så är det på kvällen eller morgonen så jag hinner inte eller orkar.. Men jag försöker iaf!
Har varit med Kamila, Emira och Leo idag men innan det så gymma jag. De möte mig i Tumba och sen så åkte vi till berdäng till Kamila. Vi chilla hos henne lite sen åkte till Skäran och kolla runt, eftersom jag var tvungen att åka hem tidigt så stack jag runt 7 och pappa hämta mig så vi åkte och handla :)
Just nu så tänkte jag gå och ta bort sminket och sätta på mjukis kläder och bara ta det lugnt fram för datan och göra mig tjock med nyttiga grejer;)
Vi hörs senare kanske♥

Godmorgon

Sovit bra? det har inte jag gjort.. kunde inte somna plus att jag vakna hela tiden på natten.. Men iaf!
Har precis vaknat och ätit frukost, ska snart duscha och fixa mig för sen ska jag till Kamila:)
Men innan det så ska jag kolla på ett avsnitt av bigbrother som jag missa igår.. synd
Men vi hörs sen så får ni outfit också :)

Ensam är stark

Förlåt för jag uppdaterar segt men jag har verkligen ingen lust, iaf inte idag. Men jag ta inte upp något i bloggen nej
Iaf så det enda jag gjorde idag var att log i sängen utan att göra nånting"/ Men det behövde jag verkligen..
Imorgon ska jag till Kamila och vi har tänkt grilla och bara ta det lugnt eftersom sist blev det inte så som vi hade tänkt haha
Vi hörs sen♥

Tre små ord som förklarar mina känslor..

Fyfan vad skönt det var att bara ligga i badkaret och slappna av..
Iaf så tjafsa jag lite med mamma utan att hon har någon jävla anledning att klaga på mig men det är inte intressant ju. Ska ta något att äta och kolla på bigbrother, hörs sen♥

Fööörlåt!

Godmorgon eller vad ska man säga? Log i sängen sen klockan 10 helt jävla död och illamående.. Jag lovar att aldrig mer dricka!
Iaf så det var rätt kul igår jo, först inte alkoholen kom upp för då började helvete. Cyntias hus såg ut som ett jävla röra och inte orkade städa.. Men vi städa och runt 9 åkte vi åt varsin håll.
Men ska nog upp och duscha nu, sen ut och träffa några, pussss♥

Skönt

Idag fyllde Sigge år så alla ägga han och det var lite äckligt med ägg på händerna men men..
Gjorde klart min NO uppgift och imorgon ska jag lämna in den och hoppas verkligen på något högre än G iaf.
Imorgon är det fredag och säg, hur skönt är inte det?! har tandläkare runt 5 tror jag och sen ska jag direkt till Kamila och kröka hos Cyntia. Men vi hörs sen pusss♥

today my life beginning

Om jag ska vara helt ärligt så suger ni på att kommentera men jaja, skolan idag och inget speciellt hände. Blev klar med No arbete måste bara skriva rent den vilket jag ska göra nu. Imorgon är det torsdag och det är faktiskt en av dem bästa dagarna i skolan, sen är det fredag och LOOOOOOOOV! Jag tror att alla är lyckliga pga av de:) Och efter lovet är det bara några veckor kvar och sommarlov, hur skönt är inte det? läääängtar!
Men ska skriva rent uppgiften nu och sen lägga mig och kolla på bb så vi hörs imorgon:)
Sov gott sötnosar♥

Datasalen..

Sitter i datasalen och har bild, sista lektionen nu och sen ska jag gymma med Lina.
ville bara uppdatera en lite bara:) Hörs när jag är hemma då♥


Sagoland..


Tillbaka!

Ni fattade väl att jag inte tänker blogga när jag är sur/ledsen för då blir det bara negativa grejer man tar upp:)
Men iaf, var i skolan idag.. hur trött som helst, vill verkligen utomlands är trött på denna skit väder! Räknar redan dagar tills jag åker till Malta.. 63 dagar kvar, låååångt!
Imorgon kommer jag vara ännu tröttare.. Jo har två prov vilka jag INTE kommer klara för jag orkar verkligen inte plugga och båda är muntligt. Så jag funderar verkligen om jag ska till skolan, är fortfarande förkyld så man kan alltid skylla på det eller?:) Nej men ska dra och äta något.. Hörs sen!♥

Godnatt

Bigbrother börjar om några minuter och skolan imorgon. Nu är det dags för sängen och lite sömn eller vad säger ni? :)
Hörs imorgon, godnatt!♥

B-eautiful I-ntelligent T-alented C-ute H-onest

Jag skulle berätta lite om kvällen men ni fick bilder ist för jg orkade verkligen inte skriva allt.. Iaf så blev det faktiskt lyckad! iaf på slutet:)
Tänkte dra och gymma senare på kvällen men har hosta och är fortfarande inte frisk så det blir nog inget plus att jag inte orkar.. Men vi får se!
Statistiken funkade inte på typ två dagar.. Hade ni samma problem? Blev såå sur pga det.. Men men nu är det fixad och det är jag glad över :)
Bloggar mer senare, puss♥

Min kväll i bilder..


Söta Cyntia:)



Födelsebarnet:)




Finaste tvillingar!

Haha söta Ömer :)


Efter festen var det dags att städa..



Lyckad kväll!

Mer om det snart, kom precis hem från Kamila och ska äta frukost nu♥

Godmorgon..

Så som jag är trött.. Men iaf så är jag tvungen att vakna, mycket och göra idag faktiskt. Ska duscha snart och fläta håret, senare städa och rulla vidare till Kamila, innan det måste jag åka förbi skäran men dit får pappa skjutsa mig! Men vi hörs senare, har inte direkt mycket tid på mig..♥

Daddy's little girl..


Sorry..

Men har inte varit hemma först nu så kunde inte blogga..
Stressig och rolig dag var det, skolan först:) gjorde provet som gick ganska bra enligt mig. Efterskolan åkte jag till Skärholmen där jag möte Kamila, Cyntia och Isabelle och gick runt i skärholmens centrum, efter en stund kom Leo och vi fixa lite saker. Efter skäran åkte vi till bredäng och fixa lokalen och sånt.. Åkte hem runt 20 så kom precis hem, eller jo jag hann äta också :) Men kommer inte heller blogga så mycket imorgon pga att vi ska fira Kamila så jag kommer inte hinna eller ha tillgång till datorn. Vi hörs♥


Länkbyte!


Grymt snygg brud! checka in hennes blogg
http://elingw.blogg.se/

Halsbränna..

Hade verkligen ingen ork att blogga något idag så det blev bara ett inlägg men det är pga att jag har skit ont i hela kroppen och helt enkelt är sjuk så jag orkar verkligen inte..
Kom hem efter No, skulle egentligen komma hem efter jag har gjort matte provet men jag orkade inte åka hem direkt så stanna på No lektionen också.. När jag kom hem så log jag bara i soffan och kolla på tv, åt massa(inget som borde förvåna er.. jag äter alltid mycket när jag ä sjuk..) och skratta skit mycket.. Många gråter när de är sjuka men med mig är det tvärtom haha.. Iaf så kom pappa hem och gjorde mat sen kom mamma så vi prata lite och jag hitta mina gamla saker, bilder och massor sen jag var typ 9-10 år och gud va kul det var att kolla genom det!
Men nu så ska jag nog vara inne på facebook lite och lyssna på musik, sen duscha och lägga mig.. Vi får se om jag stannar hemma imorgon vilket mamma vill men jag orkar inte direkt eftersom jag ska möta Kamila i stan runt 4 och fixa lite grejer. Hörs sen♥

Min bästavän..

Fyller år idag!
Grattis världens bästa, jag älskar dig över hela mitt hjärta!



Gymmat och död..

En timmes pass helt utan stop.. men det är värt det.
På väg hem gick jag in i H&M och köpte solbrillor. Skulle sola men det såg så läskigt ut där inne plus att det var sprickor på varenda jävla solarium typ så jag vågade verkligen inte.. Men solar i helgen ist.
Jaja men ska kolla på några avsnitt av bigbrother jag har missat, puss♥

roligtroligt

Jag kommer aldrig på någon rubrik men det får dugga.. Skolan idag, rätt lugnt faktiskt :) Har skrivit en låt på musiken och jobbat lite med so och bild arbete. Ska snart hjälpa pappa att laga middag och sen ska jag sola och köpa lite saker i huddinge, senare ska jag gymma också:) men ska hjälpa pappa nu, vi hörs♥

Whenever you need me Whenever want me, You know you can call me, I’ll be there shortly Don’t care what your friends say, cause they dont know me I can be your best friend, and you be my homie


Gdomorgon eller vadå?

Vakna för inte så länge sen, åt frukos och kolla på tv. Det var det enda jag gjorde idag..
Blev ingen skola och det var faktiskt rätt skönt :) Iaf så har jag ingenting och blogga om eftersom jag bara är hemma och kommer vara det resten av dagen. Väntar tills mamma kommer och gör middag för är jävligt hungrig! Men vi hörs sen♥

Mitt självfortroende är nu på botten..

Likadant som humöret och allt annat, jag är sjukt jävla sur, arg och ledsen och allt pga att jag är sjuk nu igen..
Täppt i näsan, ont i halsen och feber.. Lyckat tjejen!
Tror inte jag ska till skolan imorgon, hade verkligen tänkt mig att göra det och hade tom lust men jaja.. Ska duscha och lägga mig, bloggar mer imorgon. Puss♥

Dåligt uppdatering..

Förlåt, men hann inte blogga igår och idag var jag inte hemma först nu.
Iaf så på morgonen möte jag Lina i huddinge runt 9 och vi åkte in till stan, vi hade skit roligt:) Gick runt i Gallerian och sen gick vi till kungshallen och hälsa på Kamila haha.. Så söt hon var i sina arbetskläder :)
Senare så åkte vi till grönan eller jo, vi tog en promenad och sakna gamla tider där men vi hade sjukt trevligt..
Pappa möte mig och vi åkte till Tumba där jag sola och nu så kollar jag lite på EF hemsida för att förbereda mig lite för språkresa! Hörs sen♥

Min dag..

Underbar dag idag trots att jag har ont i halsen och vädret är som den är..
Vakna runt 10 gick upp och gjorde äggröra! sååå gott:) Senare så fixa jag mig lite och åkte in till stan där jag träffade Catte och 2 killar till, vi gick runt och sen så stack jag och Catte till Galerian och prova lite kläder :)
Emmie kom sen och gud vad jag har saknat henne:( Vi har inte träffats sen november.. När emmie skulle åka så åkte jag och gymma lite.. Men ska gå och kolla på Änglad Och Demoner som jag inte kunde kolla klart på morgonen. Men vi hörs sen!

RUBRIK

Tja, kom nyss hem från Kamila :) men från början nu..
Skulle träffa Filip men det blev inte så, vi fira min brorsa först med lite folk senare så skulle de dra till något klubfest och eftersom jag inte är 18 så kunde jag inte följa med.. men jag åkte till Kamila ist, köpte ben&jerrys och gjorde oss tjocka med det haha. Snacka lite och sånt:) runt 22 hämta pappa mig och vi åkte snabbt och köpa lite mat.
Så just nu är jag hemma och ska sätta på någon film eller nörda cs lite:)

Puss♥

Godmorgon..

Vakna med värsta halsbränna och ont i hakan.. Dogan sprang in i mig igår och fick ett slag i hakan av han då. Men jaja kvällen var rolig, eller kunde vara bättre men det var ändå bra.
Ska snart upp och duscha och äta frukost, senare ska jag städa heeeeeela lägenheten för att få lite extra pengar..♥

RSS 2.0